Slut

Galenskapen kontrolleras av tröttheten.

Äntligen hemma igen!
Det känns som om jag varit borta ett par veckor och inte ett par dagar.
Som grädde på moset, så tyckte min mor att vi skulle ta en sväng till Ikea när hon snällt nog körde mig hem. Så vi fick med oss en av mostrarna också och begav oss av.
Det räckte med att se Ikeas parkering, vilken var full, så fick jag hjärtsnörp. Jag bär en hatkärlek mot Ikea. Jag älskar att deras möbler är så billiga att även vi fattiglappar har råd att skapa oss ett hem och dessutom tycker jag faktigt om att pussla ihop möbler. Dock hatar jag att det alltid är så mycket folk där och att min mor verkligen måste titta på allt, även saker som funnits i sortimentet flera år och som hon tittat på flera gånger förr.
Nåja jag fick tag i det jag behövde utan att få någon panikattack eller irritationsutbrott. Inte för att jag brukar få utbrott, jag är alldeles för välanpassad och feg för det. Alldeles för introvert.

Sen tog vi en sväng förbi Kvantum och mat inhandladess. Där efter HEM! Ljuva Hem!
Jag fixade lite käk till min mor och moster och bjöd på kaffe, men irritation och ångest i halsgropen, men jag klarade det!

Nu har de åkt hem till sitt, jag har packat upp och duschat av mig Ikeadammet. Mina nya träningsbyxor i large och inte xlarge passar fint. Jag försöker varva ned och känna mig hemma, men det går så där.

Jag känner mig helt slut både fysiskt och psykiskt.
Ska det alltid vara så här?
Att tvångssocialisera tar verkligen på krafterna, Ikea gör det inte bättre, men jag klarade det.
Nu skall jag nog vara asocial i flera dagar har jag tänkt, jag orkar inte annat.

Kommentarer
Postat av: Psyk

Klok insikt, bra, kompensera med ensamhet. Så där har jag det också. Jag måste också hämta mig i flera dagar efter tvångssocialitet.



Dagens reklam:



Nu kan du varje måndag runt lunchtid ta del av ny och fräsch instabilitet på Psykbryt! Det blir inläggningar i det olivoljebaserade sammanbrottets tecken, med fokus på dikt och på bildterapi som visar det udda och det underbara Grekland och typiska skrivtecken i den klassiska psykiska instabilitetens namn. Förutom detta kommer du även att bjudas på ett och annat recept mot sommarångest, lite Queergrek och annat jag väljer att vända mitt brunöga mot!



Psykbryt - ditt sommarmagasin med vansinne i fokus. Varje måndag runt lunch när du har vaknat eller så.

2008-06-23 @ 12:56:15
URL: http://psykbrytet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0