Föredrag!

I dag ska jag och några andra InreRummare hålla föredrag på Naturhistoriska Museet om Skapande och återhämtning. Det är också där utställningen "Psykets Historia" finns och den verkar ha setts av en hel del folk nu.
I helgen träffade jag en tjej på en fest som hade sett den och flera av mina vänner har också sett den.

Våren börjar komma i gång nu och i går var det 13 PLUSgrader här i Göteborg, det var riktigt skönt det!

Jag har hunnit med en sväng till Ikea och köpt mig en ny skrivbordsstol som heter Skruvsta, mycket skön måste jag säga! Så nu kan jag sitta lite mer bekvämt när jag bloggar, då kanske det bli mer bloggande.

Och ja, pipa har jag köpt! Jag jobbar stenhårt på min gubbighet. En mindre modell som är väldigt trevlig att röka vaniljtobak i. Man blir inte lika cigarettsugen eftersom ciggen inte är speciellt goda i jämförelse med pipan.
Pipan påminner också om barndommen, för jag vill minnas att min morfar rökte pipa ibland, så jag förknippar piplukten med honom.


Min terapi går bra också, alltså den hos en psykolog, inte mitt skrivande. Jag har en bra psykolog som inte bara sitter och säger "mmm"....."hur kände du då?" och upprepar min sista mening som en fråga...... Nej, han är mer självgående och kommer med bra infallsvinklar och feedback.


I påsk kommer nog föräldrarna hit en sväng och eventuellt får väl sköldisen följa med dem hem till småland, så han får spendera våren och sommaren hos dem som vanligt. Där kan han ju vara ute lite mer i trädgården eftersom pappa har byggt en hage till honom. Jag kommer givetvis sakna min lille plutt då, men han har det alltid bra i småland.

Nämen HEJ

Oj....jag har visst inte bloggat så mycket på sistonne.
Jag har väl ingen egentlig förklaring till det, men än att jag inte har något behov av den lilla uppmärksamhet det ger. Men, jag vet att jag har läsare så jag skriver lite för Er!

Jag fyller snart 29 år, det ska bli ganska trevligt. Jag skall köpa mig en pipa i present till mig själv, för det är stil på det och dessutom väldigt gott.
Jag har än så länge ingen åldersnojja, jag anser att jag har nojjat tillräckligt i mitt liv. Jag ser nog fram emot nästa år, då jag inte längre är 20-nånting, utan faktiskt blir hela 30 år! Ganska skönt.

I Inre Rum har vi fullt upp, vi har lite föreläsningar på G på Naturhistoriska Museet där vår utställning "Psykets Historia" finns att beskåda.

Våren börjar komma igång - äntligen! Det är Vårdagjämning på lördag och snön smälter, härligt.
I dag var jag ute och gick ca 3 km, det var mycket skönt även om jag fick en hel del grus i skorna.

RSS 2.0