Chockerande!

I söndags fick jag en chockerande nyhet. Jag pratade med morsan på msn och hon säger: "Håll i dig nu, pappa har börjat läsa böcker! Han har läst 4 stycken på en vecka!"

Jag höll på att trilla av stolen!

Den enda bok jag sett min far läsa i på evigheter är Sockenboken om hans hemby, annars löser han mest korsord. Så detta att han nu slukar svenska deckare på löpande band, är verkligen otroligt!
Tiden får utvisa om han nu kanske t o m skaffar bibliotekskort och vem vet, Bokmässan nästa kanske?

Som jag sa till morsan: Man KAN lära gamla hundar sitta!

Kommentarer
Postat av: polly

kul!!!! svenska deckare är ju jättebra! tipsa honom om håkan nessers "van veeteren"! =) min pappa slukar åså böcker. fast som ljudbok då =)

2010-02-10 @ 07:12:30
URL: http://polly.webblogg.se/
Postat av: Alex

Ha ha, min pappa började också läsa för något år sedan, så det kanske är en fas dittills icke läsande män går igenom i övre medelådern? ;)Typ utslag av manlig klimakterium, den irrationella tanken att läsa skulle kännas meningsfullt sätter sig i skallen.

2010-02-17 @ 14:11:19
URL: http://witchinakitchen.blogspot.com
Postat av: Eric

Hej,

Jag sitter i redaktionen för Utbildningsradions TV-satsning kring psykisk ohälsa, som ska spelas in nu i vår. Programmet ska genom de medverkandes berättelser verka som stöd för andra drabbade och deras anhöriga och även lyfta frågan om hur samhället och allmänheten ser på psykisk ohälsa.Vad får du för idéer kring vad våra program skulle kunna innehålla? Det skulle betyda mycket för oss om du vill kolla in vår blogg och dela med dig av dina tankar!Klicka in på…

http://psyktv.wordpress.com/…eller skriv till oss.

psykiskohalsa@ur.seVänliga hälsningar

/Eric2010-02-19 @ 11:44:46
URL: http://psyktv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0